| darbo kambarys | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Cher Loveless Little girls are made of sunshine and rainbows and ribbons for hair bows
Mano post'ai : 460 Prisijungiau : 2011-04-24 Tikrasis amžius : 30 Location : London
| Temos pavadinimas: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 1:56 am | |
| | |
|
| |
Cher Loveless Little girls are made of sunshine and rainbows and ribbons for hair bows
Mano post'ai : 460 Prisijungiau : 2011-04-24 Tikrasis amžius : 30 Location : London
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 9:18 pm | |
| Įėjusi į darbo kambarį numeta švarkelį, nuvaro prie bariuko, ten susiranda cigaretes ir žiebtuvelį. Lėtai nueina prie lango, atidaro jį, tada atsisėda ant stalo, užsikelia koją ant kojos, nu kad sijonas pasikeltų ir beveik viskas matytus, koks skirtumas, kad čia nieko nėra, gal su žiūronais kas nors žiūri dabar. Prisidegus cigaretę rūkyt pradeda, nuobodu ble. | |
|
| |
Stefan Wright say "I am wonderful"
Mano post'ai : 400 Prisijungiau : 2011-04-24 Location : London
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 10:43 pm | |
| Atvaro damian čia, nu jis čia visai nesiruošė užeit, tiesiog ėjo pro šalį, žvilgtelėjo į šitą kambarį ir pamatęs nuobodžiaujančia milą, užėjo. Nieko nesako, eidamas link jos šypteli taip, tada priėjęs paima ir ištraukia cigaretę iš jos, pats įtraukia, tada papučia dūmus tiesiai Milai į veidą, nu taip sexovai. Gražinęs cigarėtę Milos lūpoms, atsisėda ant stalo, kur padėtos jos kojos, bšk jas patraukia, užsideda ant savo kojų :DDD -labas | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 10:47 pm | |
| Pasimėgauja dūmais, pučiamais tiesiai į veidą, fainai gi, gavusi cigaretę dar pora kartų įtraukia ir tada kancaras atsiduria peleninėje, pati atsisuka į D, nusišypso jam - labas :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 10:52 pm | |
| taip pasikaso galvą, nežino ką sakyt, nu kai damian'ui patinka pana, nėra jis toks jau ir kietas, plius, čia jo netikra sesuo, tai vpš nejaukiai jis jaučiasi :DDDD -pasimylim? aišku jam čia lb netikėtai tai išsprūdo, nu bet jis gi visąlaik sako tai ką galvoja, tai ko norėt, bet ne taip damian'as norėjo pasakyt, bet jau pasakyta tai pasakyta :DDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 11:03 pm | |
| Mila kilsteli antakį, šiek tiek nustebus pasižiūri į jį, jai tai šiaip nėra nejauku, dėl to, kad čia netikras jos brolis, išvis ji pošla yra, jai viskas jauku :DDD tik nustebino biški klausimas toks, nors gerai, bent jau atsiklausia, o ne iškart lipa nusijuokia taip nežymiai, tada atsistoja ir kraipydama užpakalį nuvaro lango uždaryti, kad po to nelaimė neatsitiktų :DDDDD užpakalį tai labai kraipo, tikisi, kad D žiūri, uždariusi langą atsisuka į jį, atstato papus :DDDD - Ką mainais gausiu? biški kaip prostitutka šneka, bet reikia gi iš visko bandyti pasipelnyti.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 11:06 pm | |
| damian'ą tai užpakalis jos užbūrė...kai ji jam kažką sakė, jis taip atsibunda staigiai iš transo -ką? ai... pakyla nuo stalo, išmeta sexy smailą, nuvaro prie milos, suima viena ranka jos veidą, kita liemenį apsikabina, ir taip grubiai sukiša savo liežuvį į jos burną :DDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Pir. 04 25, 2011 11:11 pm | |
| Mila akis pavarto, pamačius, kaip transuoja Damian, nu mždg pagalvoja "visi jie vienodi" :D taip ir nesulaukus atsakymo nenusimena, žino, jeigu jai labai reiks ko nors tai vėl gi pakraipys užpakalį ir viskas ok bus. Kai jis apsikabina ją Mila biški įsitempus tokia stovi, pora sekundžių mąsto ar dar panervinti jį ar užteks jau, galiausiai nusprendžia, kad šiandien ir taip tą užpakalį kraipė visą dieną, apsiveja rankomis jo kaklą ir atsako į bučinį :D | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Antr. 04 26, 2011 9:35 pm | |
| padeda jai susigraibyt, galų gale pats neiškenčia, atsisega diržą greitai bebučiuodamas Milą, kelnės tiesiog nukrenta jam :DDD | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Antr. 04 26, 2011 10:01 pm | |
| Mila tai savo nagus suleidžia jam į nugarą, kaip katite tikra, juda ne tik jie, bet ir stalas krč :D | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Tr. 04 27, 2011 4:05 pm | |
| Raya įėjus į namus iš karto išgirdo garsus linksmus ir nusprendžia nueiti pažiūrėti kas čia šėlsta be jos :D užėjus aišku vaizdu per daug neapsidžiaugia, pavydi ji Milai, kad ji su broliu duotis gali, o ji ne :DD stovi Raya atsirėmus į duris, aišku sexualią pozą išmetą, px kad nemato jos niekas, bet visada reikia atrodyti sexualiai. nesiruošia jiems trukdyti, bet palauks kol jie baigs, meilės ir ji nori :D |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Tr. 04 27, 2011 10:51 pm | |
| kol jie ten linksminasi, Damian taip netyčia atsisuka į duris ir pamato Rayą :DDDDD lb geroj situacijoj jis atsiduria, galvoja baigt ar ne, gal pakviest ir Rayą, tada jam dar įdomu, Mila pamatė ją ar ne XDDDD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys Kv. 04 28, 2011 1:35 pm | |
| Raya šiaip išeitų, koks įdomumas žiūrėt kaip kiti duodas kai pačios nekviečia, bet ne kasdien juk ji mato kaip jos giminės kartu duodas, todėl pasilieka ir niekur neina :DDD |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: darbo kambarys | |
| |
|
| |
| darbo kambarys | |
|