Stefan Wright say "I am wonderful"
Mano post'ai : 400 Prisijungiau : 2011-04-24 Location : London
| Temos pavadinimas: DAMIAN PETROV Pir. 04 25, 2011 1:03 pm | |
| DAMIAN ALEKSEJ PETROV"A man px aš sangokas", "Suck my dick, be ma friend"Pravardės: Denka, bet šiaip Damian'ui pravardžių nereik, jam nepatinka jos Amžius, gimimo data: 21 metas, 1990/02/19 Truma istorija: Gimė Rusijoje, Maskvoje, ten mokėsi ir augo, sulaukęs 17 išvyko su tėvais į Detroitą sukt bizniuko. Jau nuo 15 Damian'as tuo užsiima, jo gerieji tėveliai čia jį įvėlė į šituos nešvarius reikaliukus, nu kas daugiau ir Denkai beliko. Dabar jis čia, Detroite, sau linksmiausiai gyvena, daro tai ką nori, o tėvukai prisidirbę slapstosi kažkur Tailande. Charakteris: šiaip iš prigimties gan ramus, bet kai supyksta, paleidžia į darbą kumščius, išsitraukia savo revolverį 3000, tad geriau jo nenervinti. Vaikinas nėra labai šnekus, laikosi moto: mažiau kalbų, daugiau darbų. Patinka: alkoholis, narkotikai, nelegalios gatvės lenktynės, miegas iki pietų, tūsai iki paryčių, dažni vizitai strip klube and so on. Nepatinka: labai įkyrios mergos, kai nėra vykdomi Damian'o norai, kai nepavyksta taip kaip reikia prasukt bizniuko, kai užsirauna ant mentų and so on. | |
|