L O N D O N
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

L O N D O N

A shadow of doubt gliding over, still I remain your soldier

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

DAMIAN PETROV

Go down 
AutoriusPranešimas
Stefan Wright
say "I am wonderful"
Stefan Wright

Mano post'ai : 400
Prisijungiau : 2011-04-24

DAMIAN PETROV Empty
RašytiTemos pavadinimas: DAMIAN PETROV   DAMIAN PETROV EmptyPir. 04 25, 2011 1:03 pm

DAMIAN ALEKSEJ PETROV
DAMIAN PETROV Tumblr_ljtigsBxr91qdsey6o1_500
"A man px aš sangokas", "Suck my dick, be ma friend"
Pravardės: Denka, bet šiaip Damian'ui pravardžių nereik, jam nepatinka jos
Amžius, gimimo data: 21 metas, 1990/02/19
Truma istorija: Gimė Rusijoje, Maskvoje, ten mokėsi ir augo, sulaukęs 17 išvyko su tėvais į Detroitą sukt bizniuko. Jau nuo 15 Damian'as tuo užsiima, jo gerieji tėveliai čia jį įvėlė į šituos nešvarius reikaliukus, nu kas daugiau ir Denkai beliko. Dabar jis čia, Detroite, sau linksmiausiai gyvena, daro tai ką nori, o tėvukai prisidirbę slapstosi kažkur Tailande.
Charakteris: šiaip iš prigimties gan ramus, bet kai supyksta, paleidžia į darbą kumščius, išsitraukia savo revolverį 3000, tad geriau jo nenervinti. Vaikinas nėra labai šnekus, laikosi moto: mažiau kalbų, daugiau darbų.
Patinka: alkoholis, narkotikai, nelegalios gatvės lenktynės, miegas iki pietų, tūsai iki paryčių, dažni vizitai strip klube and so on.
Nepatinka: labai įkyrios mergos, kai nėra vykdomi Damian'o norai, kai nepavyksta taip kaip reikia prasukt bizniuko, kai užsirauna ant mentų and so on.
Atgal į viršų Go down

DAMIAN PETROV
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» DAMIAN's