| Takelis | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Melissa Wright lean on me, when you're not strong and i'll be your friend
Mano post'ai : 92 Prisijungiau : 2011-06-27 Location : England, London
| Temos pavadinimas: Takelis Antr. 06 28, 2011 11:17 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Antr. 06 28, 2011 11:19 am | |
| Atėjusi su Džeremiu į parką, apsižvalgo ir nepamačiusi aplinkui nieko įtartino, ramiai kvėpuodama, pradėjo eiti vienu iš takelių. - na, tai kas pas tave naujo?-šiek tiek pasuka galvą į J ir kilsteli antakius. | |
|
| |
Jeremy Wright
Mano post'ai : 37 Prisijungiau : 2011-06-27
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Antr. 06 28, 2011 9:07 pm | |
| pagaliau pasiekęs parką, plačiai nusišypso ir susikiša rankas į kišenes. - lyg viskas po senovei, sėkmingai negadinu tėvų reputacijos, - tyliai sukikena, pagalvojęs, koks jo gyvenimas pasidarė nuobodus, - o kaip tu? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Antr. 06 28, 2011 9:22 pm | |
| - aš?-kilsteli antakius ir greitai apmąsto visus už ir prieš, klausimu "ar reikia pasakoti Džeremiui savo paslaptis apie draugystes su vargšais". Nusprendusi, jog jeigu jis jau toks geras reputacijos kelėjas, taigi ir ji pabus tokia,- na, jau du mėnesius turiu vaikiną, kurį labai myliu. Lankau tą pačią mokyklą, kaip ir tu. Mokausi puikiai, jau pradedu galvoti apie ateities planus. | |
|
| |
Jeremy Wright
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Antr. 06 28, 2011 9:48 pm | |
| - galbūt tas, kur mokykloje kalbėjote, ir yra laimingasis? - plačiai nusišypso, - ir ką planuoji veikti ateityje? - kilsteli antakį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Tr. 06 29, 2011 5:13 pm | |
| - Elliot'as? oh no,- išpučia akytes ir nusijuokusi papurto galvą. Su juo tikrai nedraugautų viešai, nes sugadintų visos giminės reputaciją,- na, baigusi mokyklą žadu įstoti į kokį nerealiai gerą universitetą, ten atrasti tikrąją specialybę ir tuomet manau įgyti kvalifikaciją,- gūžteli, lėtai eina toliau | |
|
| |
Jeremy Wright
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Tr. 06 29, 2011 10:59 pm | |
| - nežinau aš tavo visų draugų vardų... - sukikena ir apsižvalgo aplink, - o aš net nežinau... tėvai nelabai pritaria norui būt aktorium, - kreivai nusišypso. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Kv. 06 30, 2011 8:23 am | |
| - na, aš irgi nelabai pritarčiau jų vietoje. tu juk kilęs iš karališkos šeimos,o aktoriai... na nežinau, būtum po dvigubai padidintu stiklu, o tau juk tai nepatinka,- gūžteli. | |
|
| |
Jeremy Wright
| Temos pavadinimas: Re: Takelis Kv. 06 30, 2011 10:15 pm | |
| - žinau, - menkai nusišypso, - turbūt baigsiu kokius nuobodžius mokslus arba dingsiu iš šalies ir veiksiu ką įdomaus. dar nenusprendžiau, - vypteli, nors ir taip aišku, kad pastarojo dalyko neišdrįstų padaryt. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Takelis | |
| |
|
| |
| Takelis | |
|