Chanel Monroe
Mano post'ai : 31 Prisijungiau : 2011-04-25
| Temos pavadinimas: Re: jeremy' Pir. 06 27, 2011 7:02 pm | |
| - Charlotte Parker rašo:
- labai palengvinai..:DD superdupermegatriper bff, kurį pažįstu dar nuo pampersų laikų ir kartais jį mielai pasiguldyčiau į lovą/ vaikinas, lyg uždraustas vaisius, kurio geidžiu, bet bijau gauti/ ex, su kuriuo išsiskyrimas buvo labai skaudus, jo beprotiškai geidžiu ir norėčiau atsukti laiką ir vėl būt kartu/ geidžiamiausias meilužis/ draugas kaip brolis, nors mes ir ne iš to paties visuomenės sluoksnio, visvien esam neišskiriami?:DD
| |
|
Charlotte Parker
Mano post'ai : 24 Prisijungiau : 2011-06-27
| Temos pavadinimas: Re: jeremy' Pir. 06 27, 2011 7:09 pm | |
| - Jeremy Wright rašo:
- C', vaikinas, lyg uždraustas vaisius, kurio geidžiu, bet bijau gauti? :DD
M', giminaičiai jie, ane? :DD taaai net nežinau... O', kuo tik nori :D K', meilių / draugų :DD
deal :DD | |
|
Jeremy Wright
Mano post'ai : 37 Prisijungiau : 2011-06-27
| Temos pavadinimas: Re: jeremy' Pir. 06 27, 2011 7:20 pm | |
| M', tai leidžiu sugalvot ką įdomaus :DD S', draugų / meilių. C', draugas kaip brolis, nors mes ir ne iš to paties visuomenės sluoksnio, visvien esam neišskiriami?
| |
|
Sara Wright
Mano post'ai : 19 Prisijungiau : 2011-06-27
| Temos pavadinimas: Re: jeremy' Tr. 06 29, 2011 11:01 am | |
| - Kathleen Loveless rašo:
- kadangi aš nagla ir noriu iš meilių, tai pasiūlymų iš draugų, gali nesitikėti ;p
Du puskvaišiai mylintis vienas kitą iki sielos gelmių, tačiau dėl kvailų principų galiausiai išsiskyrę, o dabar susitikę po kokio amžinybės metų jie galiausiai vėl susitaikys, nes taip jau yra nustatyta Dievo grafike/buvusioji, su kuria patyriau daug linksmų ir gerų akimirkų, tačiau nesutapus mūsų požiūriams išsiskyrėme, bet likome draugais, nepaisant to, kad vis dar kažką jaučiam viens kitam/mergina, kurią buvau įsimylėjęs nuo darželio laikų, su kuria pirmą kartą pasibučiavau ir su kuria dar būdami darželyje primetėme ale porą, o dabar tie prisiminimai sukelia šypseną ir giliai užslėptą ilgesį/mergina, kuriai jau seniai prijaučiu romantiškus jausmus, kiekviena akimirka su ja man neįkainojama ir nepamirštama,ji priverčia mane nuolat šypsotis ir suteikia gyvenimo džiaugsmo. užtenka pasirinkimo laisvės?(sun) | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: jeremy' | |
| |
|